Ce tratament pentru căderea părului?

Căderea părului este o afecțiune comună pe care o persoană din trei o transmite în orice moment al vieții. Aceasta este o situație în care foliculii de păr încep să piardă puterea părului și încep să cadă sistematic. Căderea părului poate afecta aproximativ 50% dintre persoanele în vârstă de 60 de ani. Cea mai frecventă cauză a căderii părului este genetica, urmată de condiții de sănătate care pot contribui la aceasta.

Deci, este obligatoriu să determinați cauza căderii părului și să mergeți la tratamentul adecvat. Căderea părului poate începe, de asemenea, din anii adolescenței și poate crește treptat la mijlocul secolului al XX-lea. Ca urmare, este posibil să aveți chelie completă sau pierderea severă a părului la o vârstă fragedă.

Cum se trateaza tratamentul caderii parului?

Soluțiile pentru căderea părului pot fi abordate în mai multe moduri și consultați medicul pentru a determina natura stării dumneavoastră înainte de a selecta orice tratament. Unele medicamente și medicamente promovează nivelurile de androgeni pentru a îmbunătăți creșterea părului. Pentru cazuri mai grave, puteți alege o peruca, dar în lumea modei de astăzi, care pare a fi din loc. Puteți alege împletirea părului sau tratamentul de legare a părului în cazul în care firele de păr sintetice sau firele de păr reale sunt lipite artificial pe scalp.

Uneori, acestea pot apărea ca o piele de latex takeaways, și îl puteți folosi și adăugați-l la modul în care este folosit parul natural. Cu toate acestea, ele pot avea limitări. Pentru rezultate mai permanente, mergeți la transplanturi de păr. Acest tratament implică tragerea personală a foliculilor de păr din zona densă a capului și transplantarea lor în zone în care vă confruntați cu căderea părului.

Foliculii de păr sunt luați individual sau, în unele cazuri, luați ca un bandaj complet și sunt adaptați chirurgical în pete chel. Aceste proceduri chirurgicale sunt cele mai avansate forme de terapii disponibile în prezent și sunt mai permanente. Odată ce foliculii de păr care iau rădăcini pot acționa ca propriul păr și pot crește firele puternice în funcție de întreținerea dvs.

Cine este eligibil pentru a trata tratamentul caderii parului?

Majoritatea persoanelor pot fi eligibile pentru tratament. Dacă luați medicamente și consultați medicul înainte de a lua medicamente. Deoarece transplantul de păr este o procedură chirurgicală, nu poate fi recomandat persoanelor cu hipertensiune arterială și persoanelor cu afecțiuni cardiace. Orice persoană poate avea peruci și țesut de păr.

Cine nu este eligibil pentru tratament? Pastilele pentru creșterea părului în timpul sarcinii și nașterii nu sunt sigure. Evitați aceste medicamente în aceste perioade. În plus, pacienții cu inimă și persoanele cu hipertensiune arterială pot să nu fie candidați potriviți pentru transplanturile de păr. Înainte de a selecta orice tratament, consultați-vă medicul fără întârziere.

Unele reacții adverse pot fi resimțite dacă întreprindeți pilule de regenerare a părului, deoarece acestea se concentrează pe creșterea nivelului de androgeni al corpului. În unele cazuri, acestea nu sunt sigure pentru organele de reproducere și puteți alege medicamente alternative. În ceea ce privește transplantul de păr, pielea după procedură poate deveni mâncărime și roșie. Zona în care procedura este finalizată poate fi plictisitoare, iar aceste simptome se retrag treptat pe o perioadă. Luați întotdeauna aceste tratamente la centre de renume, deoarece acestea pot avea standarde ridicate de siguranță.

Care sunt ghidurile post-tratament după tratament?

După transplantul de păr, vi se poate cere să vă odihniți câteva zile. Pentru a preveni infecția, poate fi necesar să purtați un capac de păr chirurgical pe cap. De obicei, perioada de recuperare este foarte scurtă și puteți reveni la activitățile normale în câteva zile. În cazul țeserii părului, este posibil să trebuiască uneori să mergeți la centre pentru a avea grijă de legătură sau pentru a schimba stilul.

Perioada de recuperare în ceea ce privește transplantul de păr este foarte scurtă. Puteți reveni la îndatoririle dvs. obișnuite într-o perioadă scurtă de timp. Vi se poate cere să vizitați o lună pentru o verificare, iar regenerarea părului poate începe după o perioadă de șase luni. Dacă luați pastile și pastile, nu există timp de recuperare și puteți urma rutina obișnuită de lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *