Există o modalitate de a normaliza un diabet?

Glicemia dvs. este o măsură importantă a sănătății dumneavoastră. Prea mult zahăr în sânge este factorul comun între toate tipurile de diabet. Multe alimente sunt defalcate (digerate) în zahăr din sânge utilizat pentru biocombustibil pentru inima, mușchii, creierul și alte organe, de exemplu. Glicemia provine fie din alimentele pe care le consumăm, fie este făcută de ficat. Zahărul (glucoza) se găsește cel mai adesea depozitat în două locuri din organism; în sânge există glucoză care este transportată către toate organele și celulele noastre, iar în interiorul celulelor glucoza este stocată pentru a fi utilizată ca energie.

Factorii care afectează zahărul din sânge

Dacă simțiți că gestionarea nivelului de zahăr din sânge este epuizantă, nu sunteți singuri. Folosind cele mai recente instrumente și strategii, puteți lua pașii potriviți pentru a vă gestiona glicemia http://www.conferinteaccendo.ro/suganorm-un-program-pentru-combaterea-eficienta-a-problemelor-legate-de-diabet/, pentru a preveni complicațiile grave și pentru a experimenta inconveniente minime din cauza diabetului în viața de zi cu zi.

Înainte de a avea diabet, indiferent de ce ați mâncat sau cât de activ ați fost, nivelul glicemiei a scăzut într-un interval normal. Diabetul duce de obicei la creșterea nivelului de zahăr din sânge, iar majoritatea medicamentelor pentru diabet reduc nivelul de zahăr din sânge. Mai mulți factori vă pot modifica nivelul zahărului din sânge, învățarea despre acestea vă poate ajuta să vă controlați nivelul zahărului din sânge.

Familiarizarea cu nivelul de zahăr din sânge vă va ajuta să luați decizii cu privire la alimente și activități adecvate în timpul zilei. Aceste decizii vă pot ajuta să încetiniți sau să preveniți complicațiile diabetului, cum ar fi atac de cord, boli de rinichi, orbire și amputare.

Ce poate determina creșterea glicemiei mele?

Prea multă mâncare, cum ar fi o masă sau o gustare cu mai mulți carbohidrați decât de obicei. A nu fi activ fizic. Nu este suficientă insulină sau medicamente pentru diabet oral.

Efecte secundare de la alte medicamente, cum ar fi steroizi, medicamente antipsihotice. Boala – corpul tau elibereaza hormoni pentru a lupta impotriva bolii, iar acesti hormoni cresc nivelul de zahar din sange.

Stresul poate produce hormoni care cresc nivelul glicemiei. Durere scurtă sau prelungită,cum ar fi durerea cauzată de arsurile solare-corpul tău eliberează hormoni de stres care ridică nivelul zahărului. Perioadele menstruale, provocând modificări ale nivelurilor hormonale
Deshidratare (deshidratare). Ce poate determina scăderea glicemiei mele? Nu este suficientă mâncare, cum ar fi o masă sau o gustare cu mai puțini carbohidrați decât de obicei, lipsește o masă sau o gustare.Cum îmi pot controla glicemia?

Există două moduri de a urmări nivelul de zahăr din sânge. Utilizarea unui contor continuu de glucoză din sânge (CGM) care măsoară continuu nivelul zahărului din sânge în lichidul dintre celulele pielii. Pentru a verifica glicemia pe termen lung (HbA1c) cel puțin de două ori pe an pentru a afla glicemia medie în ultimele 2 până la 3 luni. Măsurarea zahărului din sânge în capilare cu un băț în deget.

Aveți diabet sau sunteți în pericol? Ești îngrijorat de glicemia ta?

Atunci ai ajuns la locul potrivit. Aici puteți învăța cum să vă normalizați glicemia și să deveniți mai sănătoși și mai subțiri – așa cum au făcut deja mii de alții (exemplu). Diabetul bolii (indiferent dacă este de tip 1 sau 2) înseamnă că obțineți cu ușurință prea mult zahăr în sânge. Este ușor de controlat și ușor de influențat cu alegerile stilului de viață. Problema este că sfatul pe care îl oferă încă adesea în îngrijirea sănătății este contraintuitiv.

Iată interviuri video cu două persoane care au încercat să facă contrariul-cu o sănătate uimitoare ca rezultat. Click pe imagini pentru a vedea interviurile. Ce s-a întâmplat? De ce tot mai mulți oameni suferă de diabet? În trecut, înainte de dieta noastră modernă occidentală, diabetul era extrem de rar. Acum boala devine din ce în ce mai frecventă. În întreaga lume, tot mai mulți oameni primesc diabet în fiecare an:

Numărul persoanelor cu diabet zaharat crește incredibil de rapid și se află pe punctul de a 500 de milioane. E o epidemie mondială. Va fi cineva din familia ta afectat în continuare? Mama ta, tata, vărul tău, copilul tău? Sau tu însuți? Poate că sângele tău este deja prea dulce?

Cei afectați de cea mai comună formă de diabet (tip 2) nu vor mai deveni în mod normal sănătoși. În schimb, ne așteptăm ca ei să devină un pic mai bolnavi în fiecare an. În timp, au nevoie de tot mai multe medicamente. Cu toate acestea, complicațiile vin mai devreme sau mai târziu. Orbire. Dializa din cauza rinichilor rupți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *